Bedrijven

Haal meer uit je organisatie, ontwikkel je medewerkers en teams en bereik gestelde doelen

Een dag of dagdeel Systema training is een unieke en bijzondere ervaring. Belangrijker nog (naast de beleving op zich), Systema geeft in korte tijd inzicht in je denken, je belemmeringen en je doelen.  

In enkele uren tijd kan een medewerker daarmee stappen maken in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling, maar dit geldt ook voor afdelingen of (management)teams. Speciale oefeningen confronteren je met je denken en handelen. Je leert waar beperkingen/belemmeringen zitten, maar krijgt ook de inzichten die een ware doorbraak kunnen betekenen. Letterlijk het gevoel hebben dat opeens ‘het lichtknopje’ in je hoofd aangaat!
Het versterkt het teamgevoel en leert je ook naar je intuïtie te luisteren. 

De training vraagt geen kracht of conditie en is geschikt voor iedereen, jong of ouder, man of vrouw. 
De begeleider is, naast Instructeur Systema, tevens gediplomeerd Coach Persoonlijke Ontwikkeling & Effectiviteit en Gedragscoach

Waarom Systema zo werkt, een klein stukje achtergrond

Systema komt van het woord “systeem” en staat voor een compleet systeem van leerconcepten en trainingsmethoden. De zelfverdediging vormt een onderdeel van dit systeem. Het doel van Systema is een gezonde, heldere en weerbare geest te creëren. De zelfverdediging rust op dezelfde pijlers als het gehele systeem en daardoor zijn de oefeningen uitermate geschikt om in korte tijd inzichten te krijgen, je belemmeringen te ontdekken en op te lossen. 
Een ander betekenis van Systema is “Ken jezelf “. Wat betekent het nu echt om jezelf te begrijpen? Het gaat niet alleen om te weten wat je sterke en zwakke punten zijn, dat is goed, maar nog tamelijk oppervlakkig. Training in Systema helpt om de volledige omvang van onze beperkingen en mogelijkheden te zien. Accepteren waar je nu bent en vanuit daar werken naar waar je naar toe wilt.

Wat doet een Systema training/workshop?

  • Ontdek meer over je manier van denken, belemmeringen en oplossingen;
  • Maakt je vrij, acceptatie van wat iets is op dit moment (daarna kun je verder naar hoe je wilt dat het is)
  • Probleemhantering;
  • Leer beter omgaan met spanning en stress;
  • Effectiever communiceren;
  • Conflictbeheersing;
  • Team building;
  • Doelen stellen;
  • Doelen bereiken.

Met een training/workshop Systema maak je reuzenstappen in dit soort processen!

Diverse werkvormen
De workshops en trainingen die we kunnen verzorgen variëren van een gehele dag, een dagdeel, of meerdere sessies. Minimum aantal deelnemers is 4, het maximum aantal is 12 deelnemers. 

Meer weten?
Interesse in een bijzondere vorm om uw organisatie/medewerkers verder te ontwikkelen en gelijkertijd een unieke ervaring te beleven?
Neem contact met ons op voor meer informatie. E-mail naar info@phoenixsystema of bel met: 06-26432692