adjusted logo safe4life

Hét complete programma voor een veilige basis voor vrouwen!

6-weekse cursus zelfverdediging voor vrouwen 16+.
Voel jij je als vrouw weleens onzeker en onvei­lig in bepaalde situaties? Op straat, tijdens wandelen of in het uitgaansleven? Heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag, op sport, je werk of wellicht in privésituaties?

Jij bent helaas geen uitzondering. Maar liefst 45% van de Nederlandse vrouwen geeft aan sinds haar vijftiende, eenmalig of meerdere malen, slachtoffer te zijn geweest van fysiek of seksueel geweld. Schokkende cijfers!

Besluit jij om geen slachtoffer te zijn?
Dan is SAFE4LIFE! dé basis voor een veilig leven. Deze 6-weekse cursus vormt een compleet fundament van inzichten en uitkomsten. Fysiek, verbaal en mentaal kom je steviger in je schoenen te staan. Daarnaast leer je dat te doen, wat nodig is om uit ongewenste situaties te blijven of daar uit te komen.

Praktijkgericht en realistisch 
SAFE4LIFE! is een no nonsense cursus. De cursus is samengesteld op basis van de ervaring en kennis van autoriteiten op dit gebied. Daarnaast is er samenwerking met politie, oud-politie en persoonsbeveiliging opleiders.

Zowel qua theorie als praktijk zijn we praktisch en realistisch gericht:
Trainen op zachte matten in sportoutfit is heel anders dan met volle tassen in je handen en een strakke rok of broek aan buiten op straat te worden aangevallen. Of wat als het donker is en je vrijwel niets kunt zien, etc?

Ons team leert je op een respectvolle en niet agressieve wijze de vaardigheden die jou gaan helpen veilig te zijn. Daarnaast helpt het bij het vergroten van je zelfvertrouwen en ook bij het beter omgaan met alledaagse situaties. Je gaat situaties herkennen en er op vertrouwen dat je, als het nodig is, voor je voor jezelf kunt opkomen.


Wat ga ik zoal leren?
– Vroegtijdig dreiging te herkennen en het type dreiging;
– Je intuïtie te vertrouwen en hoe daar naar te handelen;
– Hoe aanvallers denken en hun slachtoffers kiezen en hoe ze handelen;
– Ontsnappen/wegkomen uit lastige situaties (verbaal & fysiek);
– In stressvolle situaties overzicht kunnen houden en te handelen;
– Om te gaan met diverse ongewenste situaties (stalking etc.);
– En nog veel meer.


Cursusdata en locatie
De startdatum van de a.s. cursus is woensdag 5 juni 2019.De cursus wordt gegeven op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 op onze leslocatie: Buurtcentrum “Ericahorst’ aan de Proosdijerveldweg 55 te Ede.De cursusavonden zijn: 5, 12, 19 en 26 juni & 3 en 10 juli 2019.

Prijs
In het najaar wordt deze cursus op de donderdagavonden gegeven. De cursus wordt in juni voor de eerste keer in Ede gegeven. Daarvoor geldt nu een speciale kennismakingsprijs van € 35,- voor de gehele 6-weekse cursus. Ter vergelijking: normaal zal de prijs € 85,- bedragen.

Interesse
Heb jij Interesse? Stuur dan een e-mailbericht met je naam, geboortedatum en telefoonnummer naar: john@phoenixsystema.nl
Geef aan dat je mee wilt doen, of dat je in contact wilt komen als je nog vragen hebt.
Wij zorgen dat je alle benodigde informatie krijgt. Wil je al vooraf contact?Bel of app dan met John Snijder via tel.nr. 06-26432692.

Stay safe, stay safe4life!