Safe4Life!

Hét complete programma voor een veilige basis voor vrouwen!

Duurzaam aan je veiligheid en weerbaarheid werken doe je het beste door reguliere lessen te volgen. Daarmee wordt het beter een deel van je systeem en integreer je allerlei voordelen in je alledaagse leven.

Maar soms kun je op dit moment niet de tijd maken om dit te doen. Te veel aan je hoofd of het past wellicht niet in je agenda. Omdat overvallers, criminelen of aanranders helaas geen rekening houden met agenda’s van anderen, is het wel goed om nu iets te doen voor jouw veiligheid.

Dan is Safe4Life! (7-delige cursus zelfverdediging voor vrouwen 16+) wellicht voor jou een goede oplossing. Met Safe4Life! leg jij in korte tijd een goede basis voor jouw veiligheid. 
Deze 7-delige cursus vormt een compleet fundament van inzichten en uitkomsten. Fysiek, verbaal en mentaal kom je steviger in je schoenen te staan. Daarnaast leer je dat te doen, wat nodig is om uit ongewenste situaties te blijven of daar uit te komen.

Informatie over deze praktijkgerichte en realistische cursus 
Heb jij interesse? Op www.safe4life.nl vind je alle benodigde informatie en kun jij je ook opgeven voor de eerstkomende cursus (deze start op 7 maart 2023). Voor vragen kun je ook mailen met info@safe4life.nl of bellen/appen met tel.nr. 06-26432692.

Stay safe, stay safe4life!