Instructeurs

Instructeurs weerbaarheid

John Snijder – Oprichter en instructeur in alle lesgroepen

John helpt graag mensen zich te ontwikkelen. Via het lesprogramma maakt hij mensen mentaal en fysiek weerbaarder. Een sleutelwoord daarbij is respect. Respect voor jezelf en de ander. In de lessen stimuleert hij graag jouw geest met inzichten. Het doel is jou te bekwamen in zowel fysieke, verbale en mentale zelfverdediging.

John volgt vrijwel maandelijks seminars van autoriteiten op het gebied van Systema, in binnen- en buitenland. Naast Systema heeft hij onder meer ruim 7 jaar Krav Maga beoefend, waar hij ook waardevolle inzichten uit mee neemt.

John is ook instructeur bij ‘Safe4Life!’ (zelfverdedigingscursus voor vrouwen). Hij geeft zelfverdedigingscursussen voor meisjes en systemalessen op scholen, verzorgt privétrainingen en workshops op het gebied van weerbaarheid en veiligheid. Hij heeft uitgebreide studie gedaan naar alles m.b.t. veiligheid, bescherming en weerbaarheid.

John is gecertificeerd voor De-escalatie Technieken en is Docent RTGB/P (Toetsing Geweldsbeheersing BOA’s en Politie). Als gediplomeerd Coach Persoonlijke Ontwikkeling & Effectiviteit bezit hij kennis en ervaring m.b.t. communicatie, menselijke drijfveren, belemmeringen en angsten. Inspiratie en ontwikkeling haalt hij uit regelmatig contact met vakgenoten en ervaringsdeskundigen.

Eddy Veenendaal – Instructeur Lady Warriors 16+ en Mixed Warriors vanaf 17 jaar

Eddy heeft een brede achtergrond in zelfverdediging en  vechtsporten. Naast Systema heeft Eddy ook jarenlang krav maga, judo, jiu jitsu, karate, kickboksen, grappling en mma en nog meer beoefend!
Eddy heeft een grote passie voor Systema. Hij traint enkele keren per week en neemt regelmatig deel aan seminars. Hij brengt zijn brede kennis met enthousiasme in woord en gebaar over. Hij is kalm en rustig, maar met razendsnelle reflexen. Eddy houdt van een grapje en een praatje in combinatie met serieus trainen.  

Jason Snijder  – Instructeur Kids Warriors 8-12 jaar en Krijgers 12-16 jaar. 

Jason houdt van sporten en competitie. Naast Systema, heeft hij ervaring in kickboksen, mma, krav maga en boksen. 
Daarnaast is Jason graag bezig met andere sporten en fitness, en weet hij veel van voeding. 
Jason is een sociaal en vriendelijk persoon, die graag een praatje maakt en behulpzaam is. Naast Systema heeft hij ook les gegeven aan kinderen in andere vormen van weerbaarheid/zelfverdediging.

Alex Kostic - Systema Homo Ludens (spelende mens) - Belgrado (Servië)
Dmitriy Skogorev (r.) - Systema Sibirsky Wjun - Siberië (Rusland)
Adam & Brendon Zettler (Systema Twins) - Aurora (Canada)
Michael Grudev - Systema IZVOR school - Moskou (Rusland)
Val Riazanov - Tactical Systema - (Dubai)
Andrey Karimov - Systema Siberian Cossack - (Slowakije)
Andreas Weitzel - Systema Talanov (Augsburg DE- Moskou RUS)
Certificering training bij Dmitriy Skogorev
Certificering training bij Michael Grudev

Systema leraren. Van ‘soft-work’ naar snelheid.  In volgorde: Alex Kostic, Val Riazonov, Dmitriy Skogorev, Brendon Zettler, Michael Grudev.