Instructeurs

Instructeurs weerbaarheid

John Snijder – Oprichter en instructeur in alle lesgroepen

John helpt graag mensen te ontwikkelen. De lessen zijn een middel om mensen mentaal en fysiek weerbaarder te maken. Respect voor jezelf en de ander is daarbij het sleutelwoord. Hij prikkelt graag jouw geest met inzichten. Doel is je te bekwamen in fysieke, verbale en mentale zelfverdediging.

Vrijwel maandelijks volgt John seminars van autoriteiten op het gebied van Systema, in binnen- en buitenland. Naast Systema heeft hij onder meer ruim 7 jaar Krav Maga beoefend, waar hij ook waardevolle inzichten uit mee neemt.

Naast het geven van reguliere lessen is John ook instructeur bij ‘Safe4Life!’ (zelfverdedigingscursus voor vrouwen) en Rots en Water trainer. Hij geeft zelfverdedigingscursussen voor meisjes en jongens (soms gemengd, soms specifiek voor meisjes) op scholen, verzorgt privétrainingen en workshops op het gebied van weerbaarheid en veiligheid. Hij heeft uitgebreide studie gedaan naar alles m.b.t. veiligheid, bescherming en weerbaarheid.

John is gediplomeerd Docent RTGB/P (Toetsing Geweldsbeheersing BOA’s en Politie), gecertificeerd trainer Rots & Water, inclusief specialisatie Autismespectrumstoornissen, en DISC Benelux gecertificeerd m.b.t. gedragstijlen- en drijfveren analyses.  Gediplomeerd m.b.t. Trainingsleer, Functionele anatomie, Inspanningsfysiologie en gecertificeerd voor De-escalatie Technieken, Gespreksvoering huiselijk geweld, Signalering en voorkoming van seksuele uitbuiting en mensenhandel en Contra-terrorisme’. Verder is hij gediplomeerd Coach Persoonlijke Ontwikkeling & Effectiviteit, Gedragscoach, Beweegcoach, Voedingscoach en Leefstijlcoach. John heeft brede kennis en ervaring m.b.t. communicatie, menselijke drijfveren, belemmeringen en angsten. Inspiratie en ontwikkeling haalt hij uit regelmatig contact met vakgenoten en ervaringsdeskundigen.

Eddy Veenendaal – Instructeur Mixed Warriors vanaf 17 jaar

Eddy heeft een brede achtergrond in en zo’n 50 jaar ervaring met zelfverdediging en  vechtsporten. Naast Systema heeft Eddy ook jarenlang krav maga, judo, jiu jitsu, karate, kickboksen, grappling en mma en nog meer beoefend!
Eddy heeft een grote passie voor Systema. Hij traint enkele keren per week en neemt regelmatig deel aan seminars. Hij brengt zijn brede kennis met enthousiasme in woord en gebaar over. Hij is kalm en rustig, maar met razendsnelle reflexen. Eddy houdt van een grapje en een praatje in combinatie met serieus trainen. 
Naast alle zelfverdediging en zijn werk is Eddy bezig met en rijdt hij graag op zijn motoren.

Jason Snijder  – Inval-instructeur Kids Warriors 8-12 jr en Krijgers 12-16 jr 

Jason houdt van sporten en competitie. Naast Systema, heeft hij ervaring in kickboksen, mma, krav maga en boksen. 
Daarnaast is Jason graag bezig met andere sporten en weet hij heel veel van fitness van voeding. 
Jason is een sociaal en vriendelijk persoon, die graag een praatje maakt en behulpzaam is. Naast Systema heeft hij ook les gegeven aan kinderen in andere vormen van weerbaarheid/zelfverdediging, onder meer op basisscholen.

Alex Kostic - Systema Homo Ludens (spelende mens) - Belgrado (Servië)
John en Eddy met Andreas Weitzel versie website
Andreas Weitzel - Systema Talanov (Augsburg DE)
Andrey Karimov - Systema Siberian Cossack - (Slowakije)
Michael Grudev - Systema IZVOR - Riga - Moskou
Val Riazanov - Tactical Systema - (Dubai)
Menamy Mitanes - Systema Los Angeles
Adam & Brendon Zettler (Systema Twins) - Aurora (Canada)
Dmitriy Skogorev (r.) - Systema Sibirsky Wjun - Siberië (Rus)
Vladimir Vasiliev - HQ Toronto - Canada
Martin Wheeler - Beverly Hills Academy

Systema leraren. Van ‘soft-work’ naar snelheid.  In volgorde: Alex Kostic, Val Riazonov, Dmitriy Skogorev, Brendon Zettler, Michael Grudev.