Instructeurs

Instructeurs weerbaarheid

John Snijder – Oprichter en instructeur in alle lesgroepen

John helpt graag mensen bij hun ontwikkeling. Het lesprogramma is een mooi middel om mensen mentaal en fysiek weerbaarder te maken. Respect is daarbij een sleutelwoord. Respect voor jezelf en de ander. In de les prikkelt hij graag jouw geest met inzichten. Doel is jou te bekwamen in fysieke, verbale en mentale zelfverdediging.

Vrijwel maandelijks volgt John seminars van autoriteiten op het gebied van Systema, in binnen- en buitenland. Naast Systema heeft hij onder meer ruim 7 jaar Krav Maga beoefend, waar hij ook waardevolle inzichten uit mee neemt.

Naast het geven van reguliere lessen is John ook instructeur bij ‘Safe4Life!’ (zelfverdedigingscursus voor vrouwen). Hij geeft zelfverdedigingscursussen voor meisjes en systemalessen op scholen, verzorgt privétrainingen en workshops op het gebied van weerbaarheid en veiligheid. Hij heeft uitgebreide studie gedaan naar alles m.b.t. veiligheid, bescherming en weerbaarheid.

John is gediplomeerd Docent RTGB/P (Toetsing Geweldsbeheersing BOA’s en Politie), gecertificeerd trainer Rots & Water en gecertificeerd voor ‘De-escalatie Technieken’, ‘Gespreksvoering huiselijk geweld’ en ‘Signalering en voorkoming  van seksuele uitbuiting en mensenhandel’. Verder is hij gediplomeerd Coach Persoonlijke Ontwikkeling & Effectiviteit, Gedragscoach en Beweegcoach en heeft hij diploma’s m.b.t  Trainingsleer, Inspanningsfysiologie en Functionele Anatomie. John heeft brede kennis en ervaring m.b.t. communicatie, menselijke drijfveren, belemmeringen en angsten. Inspiratie en ontwikkeling haalt hij uit regelmatig contact met vakgenoten en ervaringsdeskundigen.

Eddy Veenendaal – Instructeur Lady Warriors 16+ en Mixed Warriors vanaf 17 jaar

Eddy heeft een brede achtergrond in en zo’n 50 jaar ervaring met zelfverdediging en  vechtsporten. Naast Systema heeft Eddy ook jarenlang krav maga, judo, jiu jitsu, karate, kickboksen, grappling en mma en nog meer beoefend!
Eddy heeft een grote passie voor Systema. Hij traint enkele keren per week en neemt regelmatig deel aan seminars. Hij brengt zijn brede kennis met enthousiasme in woord en gebaar over. Hij is kalm en rustig, maar met razendsnelle reflexen. Eddy houdt van een grapje en een praatje in combinatie met serieus trainen. 
Naast alle zelfverdediging en zijn werk is Eddy bezig met en rijdt hij graag op zijn motoren.

Jason Snijder  – Instructeur Kids Warriors 8-12 jaar en Krijgers 12-16 jaar. 

Jason houdt van sporten en competitie. Naast Systema, heeft hij ervaring in kickboksen, mma, krav maga en boksen. 
Daarnaast is Jason graag bezig met andere sporten en weet hij heel veel van fitness van voeding. 
Jason is een sociaal en vriendelijk persoon, die graag een praatje maakt en behulpzaam is. Naast Systema heeft hij ook les gegeven aan kinderen in andere vormen van weerbaarheid/zelfverdediging, onder meer op basisscholen.

Alex Kostic - Systema Homo Ludens (spelende mens) - Belgrado (Servië)
John en Eddy met Andreas Weitzel versie website
Andreas Weitzel - Systema Talanov (Augsburg DE)
Andrey Karimov - Systema Siberian Cossack - (Slowakije)
Val Riazanov - Tactical Systema - (Dubai)
Menamy Mitanes - Systema Los Angeles
Adam & Brendon Zettler (Systema Twins) - Aurora (Canada)
Michael Grudev - Systema IZVOR school - Moskou (Rusland)
Dmitriy Skogorev (r.) - Systema Sibirsky Wjun - Siberië (Rusland)

Systema leraren. Van ‘soft-work’ naar snelheid.  In volgorde: Alex Kostic, Val Riazonov, Dmitriy Skogorev, Brendon Zettler, Michael Grudev.

Certificering training bij Dmitriy Skogorev
Certificering training bij Michael Grudev