Instructeurs weerbaarheid

John Snijder – Oprichter en instructeur in alle lesgroepen

Ik help graag iemand ontwikkelen. Via ons lesprogramma doe ik dat door mensen mentaal en fysiek weerbaarder te maken. En daarmee ook sterker en meer ontspannen in hun ‘normale’ dagelijkse leven en in moeilijke stressvolle situaties. Een sleutelwoord daarbij is respect.  Respect voor jezelf en de ander, zowel mentaal als fysiek.

In de lessen werk ik met je aan fitheid en ontspanning en ik stimuleer graag jouw geest met inzichten. Het doel is verhoging van jouw weerbaarheid. Je te bekwamen in zowel fysieke, als ook verbale en mentale zelfverdediging.

Zelf ben ik een fanatiek beoefenaar van Systema (sinds 2015). Ik train wekelijks minstens 2 tot 3 keer.  Verder volg ik vrijwel maandelijks seminars van autoriteiten op het gebied van Systema, in binnen- en buitenland. Naast Systema heb ik ruim 7 jaar Krav Maga beoefend (sinds 2011), waar ik ook waardevolle inzichten uit meeneem.

Naast het geven van Systema-les gaf ik als gastinstructeur, aan Krav Maga gerelateerde, zelfverdedigingslessen. Ik verzorg ook privétrainingen, workshops en speciale trainingen op het gebied van weerbaarheid en veiligheid. Ik heb uitgebreide studie gedaan naar alles op het terrein van veiligheid, bescherming en weerbaarheid. Als gediplomeerd Coach Persoonlijke Ontwikkeling & Effectiviteit bezit ik kennis en ervaring betreffende communicatie, menselijke drijfveren, belemmeringen en angsten. Om zelf geïnspireerd te blijven en te blijven leren spreek ik regelmatig met vakgenoten en ervaringsdeskundigen.

Eddy Veenendaal – Instructeur Lady Warriors 16+ en Mixed Warriors vanaf 17 jaar

Eddy heeft een brede achtergrond in zelfverdediging en  vechtsporten. Naast Systema heeft Eddy ook jarenlang krav maga, judo, jiu jitsu, karate, kickboksen, grappling en mma en nog meer beoefend!
Eddy heeft zijn passie voor Systema ook in 2015 gevonden.Hij  traint enkele keren per week en neemt regelmatig deel aan seminars. Hij brengt zijn brede kennis met enthousiasme in woord en gebaar over. Hij is kalm en rustig, maar met razendsnelle reflexen. Eddy houdt van een grapje en een praatje in combinatie met serieus trainen.  

Jason Snijder  – Instructeur Kids Warriors 8-12 jaar en Krijgers 12-16 jaar. 

Jason houdt van sporten en competitie. Naast Systema, heeft hij ervaring in kickboksen, mma, krav maga en boksen. 
Daarnaast is Jason graag bezig met andere sporten en fitness, en weet hij veel van voeding. 
Jason is een sociaal en vriendelijk persoon, die graag een praatje maakt en behulpzaam is. Naast Systema heeft hij ook les gegeven aan kinderen in andere vormen van weerbaarheid/zelfverdediging.

Alex Kostic - Systema Homo Ludens (spelende mens) - Belgrado (Servië)
Dmitriy Skogorev (r.) - Systema Sibirsky Wjun - Siberië (Rusland)
Adam & Brendon Zettler (Systema Twins) - Aurora (Canada)
Michael Grudev - Systema IZVOR school - Moskou (Rusland)
Val Riazanov - Tactical Systema - (Dubai)
Andrey Karimov - Systema Siberian Cossack - (Slowakije)
Certificering training bij Michael Grudev
Certificering training bij Dmitriy Skogorev

Systema leraren. Van ‘soft-work’ naar snelheid.  In volgorde: Alex Kostic, Val Riazonov, Dmitriy Skogorev, Brendon Zettler, Michael Grudev.