Instructeur weerbaarheid

John Snijder

Ik help graag iemand ontwikkelen. Via ons lesprogramma doe ik dat door mensen mentaal en fysiek weerbaarder te maken.  En daarmee ook sterker en meer ontspannen in hun ‘normale’ dagelijkse leven en in moeilijke stressvolle situaties. Respect is voor mij een sleutelwoord. Respect voor jezelf en de ander, zowel mentaal als fysiek.

In de lessen werk ik met je aan fitheid en ontspanning en ik stimuleer graag jouw geest met inzichten. Het doel is verhoging van jouw weerbaarheid. Je te bekwamen in zowel fysieke, als ook verbale en mentale zelfverdediging.

Zelf ben ik een fanatiek beoefenaar van Systema (sinds 2015). Ik train wekelijks minstens 2 tot 3 keer.  Verder volg ik vrijwel maandelijks seminars van autoriteiten op het gebied van Systema, in binnen- en buitenland. Naast Systema heb ik ruim 7 jaar Krav Maga beoefend (sinds 2011), waar ik ook waardevolle inzichten uit meeneem.

Naast het geven van Systema-les heb ik ervaring als gastinstructeur van zelfverdedigingslessen aan kinderen en tieners (Krav Maga gerelateerd). Ik heb uitgebreide studie gedaan naar alles op het terrein van veiligheid, bescherming en weerbaarheid. Daarnaast gaf ik communicatietrainingen aan volwassenen en als gediplomeerd Coach Persoonlijke Ontwikkeling & Effectiviteit bezit ik kennis en ervaring betreffende communicatie, menselijke drijfveren, belemmeringen en angsten. Om zelf geïnspireerd te blijven en te blijven leren spreek ik regelmatig met vakgenoten en ervaringsdeskundigen.

Alex Kostic - Systema Homo Ludens (spelende mens) - Belgrado (Servië)
Dmitriy Skogorev (r.) - Systema Sibirsky Wjun - Siberië (Rusland)
Adam & Brendon Zettler (Systema Twins) - Aurora (Canada)
Michael Grudev - Systema IZVOR school - Moskou (Rusland)
Val Riazanov - Tactical Systema - (Dubai)
Andrey Karimov - Systema Siberian Cossack - (Slowakije)
Certificering training bij Michael Grudev
Certificering training bij Dmitriy Skogorev

Systema leraren. Van ‘soft-work’ naar snelheid.  In volgorde: Alex Kostic, Val Riazonov, Dmitriy Skogorev, Brendon Zettler, Michael Grudev.